Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brzy se stane maminkou. Monika Bagárová (29) se s přítelem Machmudem Muradovem těší na svého prvního potomka. Krásná zpěvačka se nyní po delší době pochlubila svým bříškem, které se jí stihlo už pořádně zakulatit.

„Letí to neuvěřitelně! Už se nemůžu dočkat, až tu bude s námi. Koukám na fotečky z ultrazvuku a usmívám se. Potvůrka naše se nám zatím ukázala jen jednou. Ručičky stále v pozici krytí MMA. Je to občas fakt sranda,“ napsala si zpěvačka dojemný vzkaz ke snímku, na kterém si drží své těhotenské bříško.

Bagárová je aktuálně v 8. měsíci těhotenství a postupně se již připravuje na příchod nového člena domácnosti. S partnerem, profesionálním zápasníkem MMA, jsou oba doma a dodržují karanténu. „Věřím, že tohle těžké období všichni společně zvládneme. Buďme zodpovědní vůči sobě i ostatním, respektujme vládní nařízení a pokud je to možné, zůstaňte doma! U nás do obchodu chodí vždy jen jeden z nás,“ napsala Monika svým fanouškům a přidala snímek v rouškách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám