Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mischu Barton (38) vyfotili při venčení kokršpaněla Charlieho v kalifornském Los Feliz. Herečka, známá mimo jiné ze seriálu O.C., vypadá spokojeně, od září je také ve šťastném vztahu s Gianem Marcem Flaminim.

Mischa se v roce 2019 připojila k reality show The Hills: New Beginnings. „Myslím, že jsem pro lidi vždy byla tak trochu záhadou. Je hezké ukázat jim své skutečné já,“ odůvodnila svou účast v projektu magazínu Glamour.

Mischa se v průběhu let několikrát léčila na psychiatrii. Asi nejznámější je incident, kdy z balkónu vykřikovala, že se svět řítí do záhuby a ona je posedlá čarodějnice. Psychické problémy způsobily především drogy, ale také pozornost médií.

„Proslavila jsem se v O.C. jako sedmnáctiletá. Po dvacítce je váš život už tak komplikovaný, o to šílenější bylo vše prožívat ve světle reflektorů. Hodně jsem se o sobě naučila. Byly doby, kdy jsem doslova nemohla opustit dům, aniž bych si předem vše rozmyslela,“ doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám