Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Miroslav Šmajda (35), který jde z extrému do extrému, a tak buď vypadá jako kulturista, kterému se bojíte říci i dobrý den, nebo jako holčička, se nikdy netajil svým svobodomyslným přístupem k sexu. Jedna z jeho nejzajímavějších milostných zkušeností byla se švýcarskými dvojčátky. I ta už ale odnesl čas, a jak se nám Šmajda svěřil, na sex vůbec nemá pomyšlení. Drží dokonce dlouhodobý sexuální půst. Přesto ale odhalil své tělo a ukázal i intimní ochlupení. Majitelé silných žaludků více uvidí ve fotogalerii.

„Stálou holku pořád nemám. Navíc jsem zažil nejdelší celibát ve svém životě. Čtyři měsíce jsem s žádnou nic neměl. Pořád jsem se věnoval jen hudbě, ani jsem si na to nevzpomněl. Dával jsem si maximálně záležet na tom, aby se mi nová deska Mirosmajda.com povedla a mohl jsem si za ní plně stát,“ řekl Super.cz před svým čtvrtečním koncertem v pražském Futuru, kde poprvé představil svou kapelu a také právě nové album.

Že by ale na sex zanevřel navždy, toho se jeho fanynky nemusejí bát. „Je třeba mít takové velmi dobré kamarádky,“ směje se Šmajda, který je poslední týdny s mládenci ze svého bandu tak často, až je to podezřelé.

„Sháněli jsme zpěváka. Zatím jsme měli spíš takové fotříky, co ani neuměli zpívat. Mira jsme se trochu báli, jestli nebude namyšlený, ale lidsky jsme si strašně sedli,“ tvrdí kluci, kteří si to se Šmajdou skutečně rozdávají jen na pódiu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám