Hlavní obsah
Článek

Opět zatraceně sexy. Nic jiného se k modelu, v němž moderátorka Eva Perkausová (30) vyrazila na Česko - Slovenský ples, říct nedá. V rudé róbě k sobě přitahovala mužské pohledy a pánové kolem ní kroužili jako včelky kolem medové plástve.

Víc si ovšem netroufli, protože jí dělal doprovod televizní kolega Miroslav Šimůnek (45). "Proto ho mám také s sebou. Když mám vedle sebe urostlého muže, cítím se v bezpečí," smála se Eva. Rudou toaletu zvolila i kvůli tomu, že se na plese připomínalo sto let od vzniku Československa a červená je součástí státní vlajky.

"Původně jsem tedy chtěla černé šaty, protože černou se nikdy nic nezkazí a také ji většinou nosím. Ale už jsem cítila, že je to trochu nuda. Červená je výrazná a navíc i symbolická," mínila Perkausová.

Trochu nás ovšem překvapila, když svěřila, že model nemá od žádného známého, ať už českého nebo světového návrháře, ale půjčila si ho ve stavebním salonu. "Ale v Adině nemají pouze stavební šaty, ale i společenské. Ale pravda je, že na ty svatební jsme už taky koukla, protože mají opravdu krásné a říkala jsem si, že kdyby jednou, tak jaké bych si asi tak zkusila. Ale opravdu jsme jen koukala, jsme pověrčivá a myslím, že by se zkoušet neměly, když ta příležitost ještě nenastala," ujistila nás.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám