Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je v nejlepším věku, na lásku a tělesné radovánky ale jako by v posledních letech zanevřel! Řeč je o Miroslavu Šimůnkovi (45), herci a moderátorovi. Ten nám nyní konečně přiznal, že už není sám.

„Začínám se konečně s někým stýkat. Je ženského pohlaví. Jsem tři roky od předchozího vztahu. Rozchod byl bolavý, teď jsem se ale rozhodl, že už nechci být sám,“ prozradil Super.cz Míra s tím, že jeho nová přítelkyně má povoláním poměrně blízko letuškám.

A jak vůbec chlap s jeho charismatem balí holky?

„Už dlouho jsem ty věci nezažíval. Nechtěl jsem to. Ale není to složité. Dnes je to strašně jednoduchý. Bohužel. Stačí pár dnů a vztah je na světě. Na druhou stranu si to užívám, nikam nespěchám,“ přiznává Šimůnek, kterého jsme potkali na představení finalistek nového ročníku soutěže Nej Sestřička, kterou pořádá známý charitativní guru David Novotný.

„Zdravotní sestřičky mám strašně rád. Už jenom ty jejich mundúry! Taky si říkám, že by nebylo špatné mít doma někoho, kdo tomu rozumí, ví, co jak. A abych měl oporu. Ale bylo by to samozřejmě vzájemné,“ směje se Miroslav, ale vzápětí dodává, že se mu líbí i zástupkyně dalších povolání.

„Jako ženy letí na uniformy, i my muži to máme podobné. Krásné jsou letušky, pak mají hezké kostýmy realitní makléřky, nosí přiléhavé sukně. Vypadá to moc hezky,“ dodal herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám