Hlavní obsah
Článek

V Divadle Palace byl mezi herci, kteří ke svým novým fotografiím, jež budou vystaveny v prostorách divadla, otiskli část svého těla, i Miroslav Etzler (59). Ten si nevybral ruku jako většina z kolegů, ale nos. Proč zrovna ten?

"Říkal jsem si, že ruce dával každý, ucho tam taky bylo, pusa mi u chlapa přišla docela divná. A pak byly jen dvě možnosti, a jedna z nich je nos, takže jsem zvolil ten," svěřil, a my se samozřejmě zeptali, jaká byla ta druhá možnost. "Co asi tak myslíte. Vždyť se říká, že podle nosa poznáš kosa. Podívejte se na ten otisk, žádná sláva," smál se Etzler.

Ostatně otisk ruky s prsty by mohl být nebezpečný. "Mohli by mě rozebrat jako nebezpečného zločince, že? Anebo by mi mohl někdo z čar života něco vyvěštit a já abych psal rychle závěť," dodal s humorem herec.

Etzlera v Divadle Palace můžeme vidět v několika hrách. "Jednak tady hraju v kmenové inscenaci Rodina je základ státu, což je velmi dobrá komedie. A 15. září jsme s Martinem Pechlátem premiérovali inscenaci Cravate Club, což je hra pro dva chlapy s docela svižným a místy i velmi černým humorem, a to stoprocentně stojí za zhlédnutí," zve do divadla herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám