Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zorka (33) a Míra (40) Hejdovi si sice nechali prozradit pohlaví očekávaného miminka, patří ale mezi slavné rodiče, kteří informaci nepouští do éteru.

„Nechali jsme si to prozradit, informace znají i naši rodiče, jinak to ale neprozradíme. Myslím si, že je to poslední tajemství, které si střežíme. Možná ještě vyměknu, protože termín máme až začátkem dubna, ale zatím to víme jen my,“ krčí rameny moderátorka.

V dnešní době si páry oblíbily oznamovat pohlaví miminka pomocí konfet, balonků, krájením do dortu s růžovou, či modrou polevou. Ptali jsme se Zorky, jestli je to i jejich případ. „Toto byl právě důvod, proč si informaci o pohlaví miminka necháme pro sebe. Chtěla jsem to totiž oznámit jinak a nepřišla jsem na to jak, tak si to asi necháme pro sebe,“ smála se Zorka.

O jménu se ale Zorka rozpovídala. „Jsem zastánkyně netradičních jmen, koneckonců já sama nemám úplně obvyklé jméno. Míra se chtěl ubrat klasičtější cestou. Nakonec jsme vybrali a je to zlatá střední cesta. Není to žádná exotika, ale zároveň se s tím jménem často nesetkávám,“ uvedla Zorka Hejdová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám