Hlavní obsah
Článek

Herečka Miluše Šplechtová (66) přijala v seriálu Ulice roli, o níž je přesvědčená, že se bude hodně diskutovat. Jde o Jolanu, která se ve zralém věku zamiluje do dávné kamarádky Marie. Tu hraje Jitka Smutná (67), která i ve skutečnosti dává přednost ženám. „Lesbu jsem ještě nikdy nehrála. Jsem zvědavá, jak mě diváci přijmou,“ říká Šplechtová.

Že zrovna Jitka Smutná po ní v seriálu zatouží, Šplechtovou pobavilo. „Když jsem se dozvěděla, že budu hrát s Jitkou Smutnou, musela jsem se smát. V jiném seriálu jsem jí odloudila manžela, teď se do ní zamiluju. Jitka je moje dlouholetá kamarádka, známe se dobře a dlouho. Měla jsem radost z nabídky hrát v Ulici a Jitka byla taková třešnička na dortu,“ říká.

Už vážněji pak dodává, že je zvědavá, jak novou postavu a její dějovou linku přijmou televizní diváci. „Jsem přesvědčená, že to bude hodně diskutované. Mně to přijde naprosto normální, ale myslela jsem na diváky, že to pro některé bude možná těžko skousnutelné. Ale třeba se jim to bude líbit,“ doufá Šplechtová s tím, že na případnou kritiku je připravená, stejně jako Jitka Smutná.

Reklama

Další články

Načítám