Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Partnerka Elona Muska, hudebnice Grimes, skončila v nemocnici se záchvatem úzkosti. Ataka byla tak silná, že ji museli hospitalizovat, jak se svěřila fanouškům prostřednictvím sociální sítě.

Grimes sdílela fotografie s Miley Cyrus (31) ze sobotní Saturday Night Live show (SNL). Hosty byli tentokrát právě Cyrus a Elon Musk, Grimes se na obrazovce ovšem také objevila.

„Zapomněla jsem tyhle fotky sdílet, protože jsem si tak nějak přivodila záchvat úzkosti a strávila včerejší den v nemocnici, což bylo upřímně trochu děsivé. Předpokládám, že je na čase začít s terapiemi,“ popsala.

Dále vzdala hold Miley i partnerovi za skvělou show. Zdá se, že už je naštěstí v pořádku. Grimes, vlastním jménem Claire Boucher, přiznala psychické problémy už v minulosti.

„Než jsem začala dělat muziku, trpěla jsem sociální úzkostí a měla záchvaty v jednom kuse. Vůbec jsem nebyla šťastná. Až když jsem začala s hudbou, vše se zlepšilo,“ uvedla v rozhovoru pro Dazed v roce 2012.

Grimes a Musk loni v květnu přivítali na svět syna, jehož jméno X Æ A-Xii vzbudilo hodně pozornosti. Ze jména si v sobotní show vystřelil i Elon, který v žertu prohlásil, že se vyslovuje 'Cat-running-across-the-keyboard,' neboli 'kočka přeběhla přes klávesnici'.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám