Hlavní obsah
Článek

Miley Cyrus (31) excelovala při virtuálním udílení hudebních cen MTV Video Music Awards. Její předtočené vystoupení s novým hitem Midnight Sky nemělo chybu a Miley nažhavila fanoušky sexy outfitem, ke konci vystoupení už byla v kalhotkách.

A v těch se nechala zvěčnit i v zákulisí události. Na Instagramu se pochlubila neméně žhavými fotkami. V průsvitném tílku vyniklo i zpěvaččino poprsí, zjevně neměla podprsenku.

Je vidět, že se zdravý životní styl, který Miley v poslední době praktikuje, na zpěvačce pozitivně podepsal. Vypadá totiž skvěle.

Cyrus je od začátku roku čistá, nebere drogy ani nepije alkohol. Už po loňském rozchodu s Liamem Hemsworthem uvedla, že klade větší důraz na své fyzické i duševní zdraví. Rozdílný pohled na životní styl vedl prý i k rozchodu s manželem.

Miley se jen krátce před VMA rozešla se svou poslední láskou, australským zpěvákem Codym Simpsonem, se kterým randila skoro rok. Ze začátku to sice vypadalo na velkou lásku, ale oba umělci se prý momentálně musí zaměřit hlavně sami na sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám