Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Španělská modelka Elsa Pataky (47) se veřejně zastala svého švagra Liama Hemswortha (29), který prochází rozvodem s Miley Cyrus (31). Manželka „Thora“ Chrise Hemswortha (36) se objevila na španělské tiskové konferenci, kde k ztroskotanému vztahu slavného páru měla hodně co říct.

„Můj švagr, no...po vztahu, kterému byl oddaný deset let, je na tom teď trochu hůř, ale zvládá to dobře. Je to silný kluk a zaslouží si to nejlepší,“ citoval magazín Hola!.

A tím Pataky zjevně nekončila. „Myslím, že si zaslouží něco mnohem lepšího,“ dodala, čímž dala jasně najevo, na čí straně stojí. A strana Cyrus to rozhodně nebude.

Svým vyjádřením nicméně překvapila, neboť s Miley byly blízké kamarádky. Dokonce si nechaly udělat stejná tetování. Často spolu trávily čas v Byron Bay, kde Chris vlastní několik pozemků, a dokumentovaly společné holčičí výlety.

Miley a Liam ohlásili rozchod v létě, po sedmi měsících manželství. Miley od té doby stihla románek s blogerkou Kaitlynn Carter a nyní randí se zpěvákem Codym Simpsonem. Liam zatím randí s herečkou Maddison Brown.

Reklama

Další články

Načítám