Hlavní obsah
Článek

Jejich slavné sestry nebo bratry zná celý svět, ale je byste na ulici přehlédli. Podívejte se na sourozence celebrit, o kterých jste možná ani nevěděli, že existují.

Miley Cyrus

Miley Cyrus (31) není třeba představovat, do hudební kariéry už se pustila dokonce i její mladší sestra Noah (19). Ovšem Billy Ray a Tish Cyrus mají celkem pět potomků. Patří mezi ně i rocker Trace (30), který se proslavil v kapele Metro Station, televizní hvězda Brandi a herec Braison. Billy Ray má pak ještě syny Codyho a Brandona z předchozích vztahů.

Gigi a Bella Hadid

Slavné modelky Gigi (28) a Bella (27) jsou si, co se slávy týče, rovné, dotahuje na ně i jejich mladší bratr Anwar (20), který se rovněž věnuje modelingu. Jsou to ale jejich starší, nevlastní sestry Marielle (38) a Alana (34), kdo světu není tolik na očích. Marielle je matkou a návrhářkou slunečních brýlí a Alana nedávno uvedla vlastní značku oblečení.

Liam a Chris Hemsworthovi

Liama Hemswortha, herce a odloučeného manžela Miley Cyrus, svět dobře zná, dokonce i jeho starší bratr Chris se díky roli Thora proslavil jako hollywoodský krasavec. To ale není všechno, bratři mají ještě jednoho sourozence, bratra Luka (37), a i ten je hercem, zahrál si s Chrisem i v jedné z marvelovek s názvem Thor: Ragnarok.

Cara Delevingne

Nejlépe placená modelka Británie Cara Delevingne (31) svou kariérou dokonale zastínila sestry Poppy a Chloe. Poppy (33) je také modelkou a Chloe (34) je maminkou syna Atticuse a žije poklidný život v Londýně.

Blake Lively

Málokdo ví, že hvězda Superdrbny Blake Lively (36), která momentálně čeká třetího potomka, má starší sestru Robyn (47). Ta je také herečkou a proslula rolí ve filmu Mladá čarodějnice z roku 1989. Zahrála si také v Městečku Twin Peaks nebo Karate Kid 3.

Lindsay Lohan

Těžko říct, jestli se Lindsay Lohan (37) proslavila víc svými rolemi, nebo skandály. Každopádně zastínila všechny své sourozence, kterých má požehnaně. Díky rodinné reality show Living Lohan se proslavili i modelka Aliana (25), model Cody (23) nebo herec Michael Lohan Jr. (31). Ti mají ještě nevlastní sestru Ashley Kaufmann (24), se kterou mají společného otce.

Reklama

Další články

Načítám