Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co Miley Cyrus (31) a Liam Hemsworth oznámili rozchod, uplynuly sotva dva týdny a situace se rychle vyvinula. Zatímco Cyrus si užila dovolenou se svou novou známostí, Hemsworth podal oficiální žádost o rozvod.

Spekulace ohledně důvodů rozchodu, které létaly médii, už ale nejspíš zpěvačku přestaly bavit, a tak se rozepsala na svých sociálních sítích.

„Přijala jsem fakt, že vzhledem k tomu, jaký život vedu, musím být stoprocentně sdílná a upřímná ke svým fanouškům, které miluji. S čím se ale nesmířím, je to, že mě někdo osočuje ze lží a zločinů, které jsem nespáchala. Nemám co skrývat,“ rozepsala se hvězda, která byla nařčena z nevěry, na Twitteru.

Miley přiznala, že není tajemstvím, že v minulosti velmi hýřila, brala drogy a žila poměrně divokým životem. „Podváděla jsem ve vztazích, když jsem byla mladší.“

„Pravdou je, že když jsme se s Liamem znovu dali dohromady, myslela jsem to vážně, byla jsem oddaná. Nemám žádná tajemství. Poučila jsem se z každé události. Nejsem dokonalá, a ani nechci být. Je to nudné. Vyrostla jsem vám na očích. Ale vyrostla jsem!“ pokračovala zpěvačka, která nyní randí s Kaitlynn Carter.

„Přiznám všechno, ale odmítám přiznat, že moje manželství skončilo kvůli nevěře. S Liamem jsme spolu byli dekádu. Už jsem to říkala a pořád to platí. Miluji ho a vždycky budu,“ uvedla s tím, že však musela od svého starého života upustit.

„Jsem nejzdravější a nejšťastnější za poslední dobu. Můžete o mně říkat, co chcete, ale nejsem lhářka,“ dodala na závěr.

Tweety nenechaly chladnými nejen zástupy oddaných sledujících, ale ani celebrity. Reagovala dokonce i samotná Madonna: „Díky Bohu! Jsi člověk! Žena, která žije život! Nemusíš se omlouvat!“ podpořila svou mladší kolegyni.

Cyrus a Hemsworth oznámili rozchod začátkem srpna po sedmi měsících manželství. Randili spolu na střídačku od roku 2010. Velký rozchod přišel v roce 2014, o dva roky později se ovšem znovu dali dohromady.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám