Hlavní obsah
Článek

Milan Drobný (79) má smůlu. Jeho dlouholetý kamarád z dětství Karel Gott (†80) mu neodpustí. Nedávno si osobně na Bertramce vyříkali spor, kdy Drobný osočil Mistrovu manželku Ivanu Gottovou (48) z toho, že mu kontroluje telefon a zakazuje mu bavit se s kamarády.

Pak ale Drobný v knize Náš Karel z edice Blesk Extra prozradil, že mu osobní řidič Gotta Olda Havránek přísahal, že Karla Ivana mlátí, čemuž zpočátku věřil, ale pak pochopil, že to není pravda. To, že ale starou lež opět vytáhnul na veřejnost, Gotta dopálilo do běla.

Prostřednictvím své mluvčí Anety Stolzové zaslal Gott Drobnému zprávu, kterou doručili i do médií.

„Karel Gott Vám vzkazuje, že je Vámi naprosto zhnusen a chce se mu z Vás zvracet. Extrémně lituje toho, že si Vás pozval domů, do svého soukromí. Jste pro něj největším zklamáním v životě. Jak si vůbec můžete dovolit poskytnout Blesku rozhovor do knihy, kde lžete? Sám moc dobře víte, že například informace o tom, že „Ivana mlátí Karla“ je nehorázná a sprostá lež!!!“ zaznělo v drsném vyjádření.

Drobný se pokusil Ivaně Gottové omluvit s tím, že vyjádření do knihy dal ještě předtím, než si s Gottem všechno vyříkal na Bertramce.

Podle Blesku ale kontroverzní rozhovor vznikl až na konci dubna. Tedy již po usmiřovací návštěvě. Gott tak Drobnému neodpustil. „Pan Gott ani jeho manželka Ivana už nebudou na trapné reakce a výmluvy pana Drobného nijak reagovat," sdělila jeho mluvčí. Tady se válečná sekera asi jen tak nezakope...

Reklama

Další články

Načítám