Hlavní obsah
Článek

Víte, jaké jméno málem dostal syn slavného hereckého páru Ashtona Kutchera (46) a Mily Kunis (40), který na svět přišel koncem minulého roku? Nyní, sedm měsíců po jeho narození, to slavný herec a producent vyzradil v rozhlasové relaci On Air s Ryanem Seacrestem.

„Měli jsme jasno v tom, že budeme mít Walta, jako Walt Disney. Nikoliv Waltera, měl to být jen Walt, ale pak se to na poslední chvíli změnilo," vzpomínal, jak se jeho synek dostal ke jménu Dimitri. Prsty v tom měla hlavně jeho žena, která ve stejné chvíli, jako se zřekla Walta, vyřkla jednu zajímavou prognózu.

„Jeli jsme autem a Mila se ke mně obrátila a začala: ‘Nemyslím si, že náš syn se bude jmenovat Walt, myslím, že Dimitri. A víš ty co? Také si myslím, že Donald Trump bude příštím prezidentem’,“ popisoval tu situaci. Zřejmě nevěřil tomu, co slyšel. „Co to říkáš? Trump nebude prezidentem...," reagoval Kutcher, ale dál už to neřešili. O dva dny později se mu to s tím jménem rozleželo v hlavě, přišel za manželkou a jméno Dimitri odsouhlasil. Přišlo mu najednou lepší. "Vidíte to, všechno, co moje žena řekne, je pravda! Vždycky," zakončil svůj rozhlasový výstup.

S herečkou Milou Kunis (33) začal chodit v dubnu 2012, když se spolu předtím seznámili při společném účinkování v televizním sitcomu Zlatá sedmdesátá. Jsou oddanými rodiči už dvou dětí, dcery Wyatt Isabelle (2) a sedmiměsíčního syna Dimitriho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám