Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Řada slavných zpěvaček a hereček letos přerušila kariéru a dala přednost rodině. Potomky se mohou pochlubit zkušená matka Gwen Stefani i Scarlett Johansson a Mila Kunis, které měly letos na porodním sále premiéru.

Na většině celebrit ani nepoznáme, že ještě před několika měsíci měly těhotenské bříško. Spousta z nich se totiž záhy po porodu objevila ve společnosti, a po nadbytečných kilech nebylo na jejich postavách ani památky. Ukázkovým příkladem je zpěvačka Gwen Stefani (54), která ve 44 letech porodila svého třetího syna Apolla, a záhy se postavila na pódium, kde předčí i o generaci mladší kolegyně.

Dcera zámožného bosse F1 Tamara Ecclestone byla ještě rychlejší. Dcerou Sofií se pochlubila rovnou z porodnice a už měsíc po radostné události se v parku předvedla ve fitness outfitu s odhaleným bříškem. Ještě odvážnější byla kontroverzní modelka Katie Price. Ta dva měsíce poté, co porodila dceru Bunny, své silikony nacpala do lascivního modelu, který by obstál v erotickém průmyslu. Katie má za sebou už pět porodů, a tak si na mateřskou dovolenou moc nepotrpí.

Hollywoodská hvězda Scarlett Johansson (39) je v tomto ohledu podstatně konzervativnější. Po porodu sice ukázala štíhlou postavu, ale nemá potřebu se odhalovat ani světu ukazovat dceru Rose. Potomka si střeží i slavné herecké páry, které se letos staly rodiči. Eva Mendes (50) Ryanu Gosslingovi porodila Esmeraldu, Mila Kunis (40) se společně s Ashtonem Kutcherem dočkala dcerky jménem Wyatt. V závěru roku se mezi slavné maminky zařadila i Zoe Saldana (45), která porodila rovnou dvojčata.

Která maminka je nejkrásnější?
Christina Aguilera
4,9 %
Katie Price
2,4 %
Megan Fox
13,4 %
Gwen Stefani
4 %
Tamara Ecclestone
4 %
Mila Kunis
11 %
Kelly Rowland
5,3 %
Scarlett Johansson
17,7 %
Eva Mendes
30 %
Zoe Saldana
7,3 %
Celkem hlasovalo 11534 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám