Hlavní obsah
Článek

Na komorním koncertu Mikolase Josefa (28) nebyl zpěvák zdaleka nejodvážněji oblečeným účastníkem akce. Svým odvážným outfitem provokovala také Monika Leová (32), která koncert moderovala.

Česká Miss Earth 2013 si do obchodního centra oblékla top připomínající plavky a lesklé legíny. Nebylo to ale nic proti tomu, co Leová nedávno nafotila pro italskou značku spodního prádla. Ani pózování v prádle jí nedělalo problém. „Když se fotí, tak se nestydím. Vím, že to mají v rukou profíci a je to jiné prostředí. Asi bych měla problém s tím předvádět spodní prádlo v obchodních centrech na přehlídkách,” říká Monika.

Nabízí se otázka, jestli je vhodné, aby Leová stále ještě fotila prádlo, když hlásí zprávy na Primě. „Vždycky si to pohlídám, aby fotky nepůsobily vulgárně. Šlo mi o to, aby to nebylo v rozporu,” hájí se exotická kráska.

Nijak ji nezahaluje ani její manžel Martin Košín. „Manžel mi to taky nezakazuje a v mojí práci mě podporuje. Dokud člověk nějak vypadá, tak proč takhle nechodit oblečený,” směje se Monika Leová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám