Hlavní obsah
Článek

Téměř s dvoutýdenním zpožděním zapíjel Michal Kavalčík (48) narození druhorozeného syna. Toho na svět přivedla jeho přítelkyně Zuzana už 24. července, nový přírůstek do rodiny však moderátor Divošek oficiálně přivítal až nyní na tiskové konferenci Primy.

„Dneska tady zadarmo slavím narození svého syna, takže Prima to platí a my tady pijeme na jeho zdraví,“ chlubil se Kavalčík, který to na párty pěkně rozjel. Nejprve si užíval náklonnost krásných kolegyň a pak dováděl na labuti s Láďou Hruškou (46), s nímž pak ještě pokračoval v řádění na umělé krávě. Na rozdíl od Romana Šebrleho, který se v alkoholovém opojení líbal s jinou ženou, ale všechno proběhlo ve vší počestnosti.

Známý šoumen vzorný otec a malého synka, který dostal údajně jméno Dave Martin, si užívá na maximum. „Je to pohodička. Po čtrnácti letech jsem zase tátou a je zvláštní, že teď když jsem starší, si to užívám úplně jinak a mám z toho ještě větší radost. Trošku jsem i zmoudřel a vážím si některých věcí víc,“ svěřil se Michal a vzápětí se rozpovídal i o svatebních plánech.

Svou přítelkyni totiž v květnu požádal o ruku při romantickém letu balónem. „Říká se do roka a do dne, ale chceme si to užít v klidu, takže to přesuneme spíš na červenec nebo na srpen. To už bude mít malej rok, bude chodit a možná bude mamince držet vlečku,“ přiznal nám novopečený otec a dodal, že by veselka měla proběhnout na venkově jen v kruhu nejbližších.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám