Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zažívá perné dny! Tomáš Kraus už druhý týden v řadě bez přestávky moderuje každý večer Divošky na Primě. Jeho parťák Michal Kavalčík (48) totiž musí po zranění a operaci rehabilitovat. Kavalčík si během zkoušení muzikálu Muž se železnou maskou poranil před týdnem plotýnku a přestal cítit ruku. Operace byla nutná.

Kraus přiznává, že větší zápřah v životě snad nezažil, humor ho ale neopouští. "Tady je jasný důkaz, že pokud moderátor zvládne během čtrnácti dnů být každý den v Divoškách, v Top Staru, své další moderace a ještě si do toho vyprat trenky, tak v tom případě se stává nesmrtelným,“ vtipkuje Tomáš.

Na návrat Michala se už těší. "Nevím, jak dlouho ho ještě v nemocnici udržím, zdá se, že si sehnal druhý klíč. Jsem v pořádku, miluju vás, držte mi palce, snad to zvládnu a Michal taky,“ směje se Tomáš.

V brzký návrat Kavalčíka doufají také v Divadle Broadway, kde mají naplánovanou už na středu 1. listopadu premiéru muzikálu Muž se železnou maskou, kde Michal ztvárňuje roli šaška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám