Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor, herec, zpěvák a režisér Michal Kavalčík (48) známý jako Ruda z Ostravy, míří do televize. Od 1. června se stane novou posilou Diváckých zpráv na Primě, které moderují Lucie Šilhánová a Tomáš Kraus.

Na Kavalčíka nyní čeká role břitkého glosátora diváckých videí. Sám Michal, pro kterého je prý tahle pozice jako stvořená, tento svůj další kariérní milník hned ze startu glosuje.

„Moje věčně mladá maminka nad tou nesmírnou odvahou televize Prima jen kroutila hlavou. Tohle beru jako barometr, který signalizuje, že vše je na dobré cestě. Vždycky, když se maminka nad nějakou mou vylomeninou takto tváří, mívá to úspěch (klepu na dřevo). Takže díky, mami, slibuji ti, že občas si vzpomenu na všechna tvá slova a z obrazovky ti zamávám. Hlavně ale sleduj večerní prime time, protože tam se budu tobě a všem srandychtivým divákům pravidelně zjevovat,“ těší na své první televizní zážitky Michal Kavalčík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám