Hlavní obsah
Článek

Během slavnostní premiéry multimediálního představení Michala Dvořáka (58) Vivaldiano v pražském divadle Hybernia sice upoutala pozornost modelka Aneta Vignerová (36), která vyrazila poprvé do společnosti po tajné svatbě se scenáristou Petrem Kolečkem (40), ale pozornosti médií neunikli ani další hosté.

Po velice dlouhé době totiž na společenskou akci vyrazil také herec Vladimír Kratina se svými dcerami, mladší Sofií a starší Dominikou. Právě blondýnka Dominika Kratinová, která jeden čas koketovala s modelingem, byla posledním hřebíčkem do rakve krachujícího manželství bývalé České Miss a moderátorky Ivety Lutovské (40).

S Ivetou má sice její stále ještě manžel Jaroslav Vít dvě děti, Anetku a Matěje, a i Dominika je maminkou malého chlapečka Tobiase, kterého má s promotérem Jiřím Pokorným, jehož si brala v roce 2018, ale vzájemná přitažlivost byla silnější než společenské konvence.

Pokud jde o rozvod Vítových, je stále ještě v běhu. "Řeší se nějaké kompromisy, které vyřešit asi nejdou, tak to jde celé k soudu, což jsme si asi ani jeden nepřáli. Prostě se neumíme dohodnout," upřesnila před časem pro Super.cz Iveta s tím, že k dohodě nedošlo ani v majetkovém vyrovnání, ani co se týče péče o děti.

Reklama

Další články

Načítám