Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po porodu druhého syna Jonáše se Michaele Tomešové (32) vrátily potíže s atopickým ekzémem, které ji trápily v dětství. Zpěvačka a herečka musela zásadně změnit životní styl, způsob stravování a další návyky.

„Člověk musí ctít dobrou životosprávu. Je dobré se udržovat,“ říká Míša, které se její zdravotní stav mění i s ohledem na roční období.

A co jí pomáhá v boji s nepříjemným problémem? „Mojí metodou je mít netoxickou domácnost, takže veškeré přípravky musí být stoprocentně přírodní. Taky ráda chodím na akupunkturu a detoxikační kúry například v podobě řapíkatého celeru,“ řekla nám Míša ještě v době, kdy neplatila opatření proti koronaviru. A nemusela tedy nosit roušku.

Sympatická herečka se musela vzdát některých dobrot. „Nedělá mi dobře cukr. Od dětství taky nejím čokoládu. Kdybych si ji dala, tak mi zrudne obličej,“ říká.

Tomešová je ráda, že se diagnóza neprojevila u jejích synů Kristiána a Jonáše. „Zatím jsou oba v pořádku. Mně se první flíčky objevily poté, co mě maminka přestala kojit. Já jsem toho mladšího dokojila a zatím nedošlo k žádnému projevu,“ říká Míša Tomešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám