Hlavní obsah
Článek

Nikdy si nebude připadat dokonalá. Zpěvačka Míša Nosková (41) jí sice extrémně zdravě a cvičí jako o život, ale geny nepřeveze. Příroda jí nadělila subtilní horní část postavy, ale těžší spodek, a s tím se prostě nic udělat nedá.

Když se má fotit v plavkách bez šance, že by se použil k úpravě photoshop nebo nějaké aplikace, brání se odhalení celého těla zuby nehty. Nejinak tomu bylo i v Tunisku, kam dorazila poslední den soustředění soutěže Muž roku, kdy měla v rámci programu naplánovaný samostatný koncert.

U hotelového bazénu ani u moře nechtěla sundat šátek, jímž si zahalila zadek, boky a horní část stehen. "Jsem zpěvačka, ne modelka," bránila se Míša, kterou stejně na povalování u vody a chytání bronzu moc neužije.

"Mám v plánu hlavně výlety. Vzala jsme si s sebou spíš trekové boty, než abych balila spoustu modelů plavek. Chtěla jsem se i potápět, mám s sebou potápěčskou licenci, ale v moři se ponory nedělají, protože je tady písek a ne korály. Ale prý se dá potápět v nějakém sladkovodním jezeře, tak to chci zkusit," plánovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám