Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na českou premiéru animovaného snímku Lego Batman film vyvedla své děti i maminku Míša Maurerová. Herečka, známá ze seriálu Ulice, vyrazila s rodinou do kina hlavně z toho důvodu, že byla její dvojčata po nemoci, a tak v tomto období vyhledávají hlavně indoorové aktivity.

Před nemocí si ale Magdalenka a Pepík tuto tuhou zimu užívali velmi aktivně. I přes svůj nízký věk oba milují brusle, běžky a lyže. „Děti jsou i parťáci na hory, lyžují i běžkují. Já jsem nebyla v jejich věku tak šikovná a spíš jsem měla běžky spojené s povinnými výcviky,” smála se herečka při vyprávění.

Maurerová se svými ratolestmi, které navštěvují druhou třídu, tráví v zimě spoustu času na horách. „Běžky jsou super aktivita. Když si vytyčíme správný cíl, tak si to umí užít i děti. Zatím největší vzdálenost byla šestnáct kilometrů. Letos chci ještě Pepu postavit na snowboard,” svěřila.

Reklama

Další články

Načítám