Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po měsících nejistoty a smutku se manželé Michael Bublé (42) a Luisana Lopilato (30) zase smějí na celé kolo. Jejich nyní čtyřletý synek Noah překonal rakovinu jater, a pár navíc čeká další dítě.

Argentinská herečka bříško předvedla na premiéře svého nového filmu, hororu Perdidas. Ta tak byla mnohem radostnější než představení předchozího filmu, kde se jí novináři ptali nejen na roli, ale také právě na synkovo zdraví. Už tehdy to vypadalo dobře, Luisana ale odpovídala s opatrností.

„Je pro mě těžké o tom hovořit, stále je to velmi čerstvé a citlivé téma. Léčba mého syna je dlouhotrvající proces, jak všichni víme, bude muset docházet na kontroly. Ale teď jsme velmi šťastní a těšíme se na budoucnost, na to, že uvidíme naše děti vyrůstat,“ uvedla tehdy.

Prosby rodičů byly naštěstí vyslyšeny a ona snad bude vidět vyrůstat nejen Noaha a dvouletého Eliase, ale i třetího potomka, jehož pohlaví pár zatím nezveřejnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám