Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně Meghan (42) v poslední dnech čelila nepříjemné vlně pozornosti. Krátce poté, co oznámila vydání knížky pro děti s názvem Bench (Lavička) o vztahu syna a otce, se objevila kritika, že se vévodkyně nechala až příliš inspirovat jinou dětskou knížkou s názvem The Boy on the Bench (Chlapec na lavičce), rovněž pojednávající i o vztahu táty a syna. Její autorka Corrinne Averiss se k tomu nyní sama vyjádřila.

Zatímco lidé Meghan na sociálních sítích obviňovali z převzetí námětu a posílali na ni právníky, autorka Chlapce na lavičce se vévodkyně zastala.

„Přečetla jsem si popis a úryvek z vévodkyniny nové knihy, není to stejný příběh nebo stejné téma jako Chlapec na lavičce. Nevidím žádnou podobnost,“ utnula na Twitteru hejty a spekulace. Komentáře ke svému vyjádření neumožnila, text však má tisíce sdílení.

Kniha Lavička vychází z básně, kterou Meghan napsala pro svého manžela Harryho na Den otců, měsíc po narození syna Archieho. Ten před pár dny oslavil druhé narozeniny. Aktuálně vévoda a vévodkyně ze Sussexu čekají holčičku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám