Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V královské rodině je velký důvod k radosti. Meghan Markle (42) a princ Harry (39) čekají druhého potomka. Potvrdil to v nedělním prohlášení rodinný mluvčí.

Malý Archie, kterému jsou necelé dva roky, bude mít za pár měsíců na světě sourozence, kterého se nejen královská rodina nemůže dočkat. „Můžeme potvrdit, že z Archieho bude velký bratr. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu jsou v nadšeném očekávání druhého potomka,“ stojí v prohlášení mluvčího.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se už pochlubili i krásným černobílým snímkem s těhotenským bříškem. Autor snímku je jejich dlouholetým přítelem a ve svém příspěvku na Twitteru promluvil o zachycení dojemného životního momentu.

„Meg, byl jsem na tvé svatbě svědkem toho, jak tento milostný příběh začíná a je mi ctí zachytit, jak pokračuje,“ napsal fotograf Misan Harriman.

Druhý potomek Harryho a Meghan bude osmý v pořadí nástupnictví na britský trůn po svém bratrovi a odsune Harryho strýce, prince Andrewa na devátou příčku. Královna Alžběta II. se tak stane desetinásobnou prababičkou.

Vévodkyně Meghan v loňském roce překvapila sdělením, že druhého potomka už s Harrym jednou čekali a bohužel potratila. Tehdy vše popsala v otevřené zpovědi na stránkách The New York Times.

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan se před rokem vzdali svých rolí v britské královské rodině. Odstěhovali se z Británie a žijí v Santa Barbaře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám