Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Megan Fox (37) a Machine Gun Kelly se už vztahem nějakou dobu netají, ale nyní ho posunuli na další level. Rapper, vlastním jménem Colson Baker, sdílel černobílý snímek s Megan na Instagramu a v popisku jí vyznal lásku.

„Čekal jsem věčnost, abych tě znovu našel,“ napsal. Nový hvězdný pár se společnými snímky doposud nepochlubil. Rapper sdílel pouze fotografie z klipu k jeho písni Bloody Valentine, v němž si Megan zahrála.

Společně už vyrazili i na dovolenou do Portorika a poskytli dokonce společný rozhovor, v němž popsali, jak se seznámili a sblížili. Koncem loňského roku spolu Fox a Baker točili film Midnight in the Switchgrass. Právě během natáčení si Megan uvědomila, že je jí lépe bez manžela Briana Austina Greena.

S Greenem, s nímž má tři syny, se rozešla po 10 letech manželství. Nešlo ale zdaleka o první rozchod. Herečka v minulosti dokonce i podala žádost o rozvod, kterou později stáhla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám