Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když to před dvěma roky vypadalo, že manželství herců Briana Austina Greena a Megan Fox (37) dospělo do závěrečné fáze, fanoušci tomu nechtěli věřit. Jejich vztah, korunovaný narozením dvou synů, působil idylicky. Nebyl, jak se ukázalo, když herečka požádala o rozvod. Ten se zatím nekonal, neboť předcházející pokusy o udržení manželství přinesly ovoce. Krátce po ohlášení rozchodu Fox začalo potřetí růst bříško a narodil se dnes roční Journey.

Asi nikdo si netroufá odhadovat, zda Brian a Megan opět našli ztracené partnerské štěstí, nebo spolu zůstávají kvůli dětem. První možnost naznačuje Greenovo prohlášení, že by si ke svým čtyřem synům Noahovi (4), Bodhimu (3), ročnímu Journeymu a nejstaršímu Kassiovi (15), kterého má z předchozího vztahu, velmi přál holčičku. „Jen se bojím, že kdybychom se o to pokusili, byl to zase kluk,“ řekl.

Než se Megan případně počtvrté zakulatí, stihla nafotit kampaň spodního prádla značky Frederick´s of Hollywood, v níž vypadá skvěle. I díky zásahu grafiků, který je znát. Ale třeba zužovat se nemuselo, Fox má díky běhání kolem tří malých dětí dostatečně štíhlou postavu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám