Hlavní obsah
Článek

Topmodelku Michaelu Kociánovou obvykle v Praze potkáváme jen na finále soutěže krásy Elite Model Look, které je i letos ambasadorkou na rodném Slovensku. Už sedm let ale žije nejkrásnější a nejslavnější expřítelkyně Leoše Mareše (47) v New Yorku. Ovšem uvažuje o stěhování - kvůli lásce.

"Můj diář je hodně zaplněný, hned po této akci zase mířím na Slovensko, kde probíhají castingy této soutěže. Jsem poctěná, že jsem opět ambasadorkou, velmi mě baví hledat nové tváře. A navíc je pro mě svátek strávit deset dní v kuse na Slovensku. Žiju v Americe, v New Yorku, ale pohrávám si s myšlenkou přestěhovat se do Londýna," svěřila nám.

"Žije tam můj přítel a z Londýna se dá také dobře cestovat," vysvětlila Míša, která je už dva a půl roku zamilovaná do britského finančníka Arrana Yentoba. "Tentokrát nemohl přijet, ale už jste ho mohli vidět na finále Elitu, kam mě poctivě doprovází," řekla nám.

"Chceme zkusit společný život. Už je načase udělat ve vztahu krok k něčemu dalšímu. Uvidíme k čemu. Už žiju v New Yorku sedmým rokem a ráda se vrátím do Evropy. Jsem evropský typ a je to takové příjemnější. Děti ještě teď neplánuji, protože se jim chci plně věnovat a zatím mám rozjetou kariéru," svěřila s tím, že ani žádost o ruku ještě neproběhla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám