Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Michaela Kociánová se v Česku stala známou až ve chvíli, kdy prožila několikaměsíční vztah s Leošem Marešem (47). Ve světě se o ni ale perou. Momentálně dofotila celosvětovou kampaň na spodní prádlo a bude spolumoderovat pořad, který bude sledovat sto padesát miliónů televizních diváků.

Míša kampaň pro luxusní značku Victoria's Secret fotila v New Yorku, a to dokonce i v době, kdy do americké Meccy módy dorazil uragán Sandy. Naštěstí se nebezpečí přímo nevystavila.

Ambasadorkou soutěže Schwarzkopf Elite Model Look byla dokonce oslovena, aby se stala hvězdou televizního programu, který bude natáčet agentura Elite na celosvětovém finále v Šanghaji.

Spolu s dalšími dvěma topmodelkami bude spolumoderovat jednotlivé epizody show, kde bude za Česko bojovat Adéla Martínková. A odhadovaný počet diváků, kteří ji budou sledovat, je neuvěřitelných sto padesát miliónů. O tom se může jejímu exmilenci Leošovi jenom zdát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám