Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) je v 9. měsíci těhotenství a brzy přivede na svět třetího potomka. Nyní poprvé otevřeně promluvila o tom, že v minulosti už dvakrát potratila, v obou případech v pokročilém stadiu těhotenství.

"První dítě jsem potratila ve dvaceti letech, loni jsem potratila podruhé. Už jsem si řekla, že to vzdávám, byla jsem psychicky vyčerpaná, a ono to dopadlo. Doktor mi to říkal, ať jsem v pohodě, že to bude dobrý. A vyšlo to. Ale obavy jsem měla během těhotenství velké," řekla Super.cz Gavriely.

Oba potraty se staly už v pokročilém stadiu těhotenství. Poprvé Martina potratila v letadle v pátém až šestém měsíci. "Nevěděla jsem o tom. Byl to jediné období, kdy mi bylo během těch pěti měsíců špatně. Když jsem se vrátila z Izraele, šla jsem na klasickou kontrolu a tam mi řekli, že mám zakalenou vodu a mám v sobě mrtvé dítě. A to jsem před návštěvou doktora zrovna koupila dětskou autosedačku a s tou jsem šla hrdě na kontrolu. Od té doby jsem pověrčivá a řekla jsem, že nic dopředu už kupovat nebudu," dodala Gavriely.

Pohlaví dítěte, které nosí pod srdcem, netuší. S partnerem Marcusem Tranem se chtějí nechat překvapit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám