Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martin Zounar (56) dostal v seriálu Ordinace v růžové zahradě roli doktora Bohdana Švarce, přezdívaného Bobo, která nebyla zrovna kladná. Nepříjemné konflikty s diváky si ale naštěstí neprožil a teď, když už je jeho role spíš komická, je to prý úplně v pohodě.

"Měl jsem to překvapivě bez problémů, protože lidi mi spíš říkali, že tu svini hraju nádherně a těšili se, co zase příšerného provedu. Třeba kolegyně Míša Kuklová to měla horší, lidi na ni úplně změnili pohled. Já to tak nemám. Naopak mi tuhle roli kolegové závidějí," svěřil.

Martin vypadá nejen spokojeně, ale také lépe než dřív. Dost zhubl. "Bylo mi padesát, tak se snažím trochu vypadat. Aspoň nemám problém s kostýmem. Dal jsem dolů jedenáct kilo, ale teď přes prázdniny jsem trošku zlobil, takže jsem zase čtyři nabral. Ale to zase půjde dolů," ujistil nás.

"Chodíme cvičit s Filipem Blažkem (50), mám běhací pás. Hýbat se a míň žrát, nic jiného nefunguje. A dá se to nakopnout nějakými koktejly, které vám smrsknou žaludek. Ale občas nějaký nanuk nebo grilování si neodepřu. Nechci si dělat ze života úplné peklo," svěřil svůj recept na hubnutí herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám