Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muž roku 2009 Martin Zach (38), který ochrnul po skoku na lyžích na rybníku Kačák a je upoután na invalidní vozík a krásná studentka a modelka Nikola Hrubá se rozešli. Vztah vydržel rok a půl.

Seznámili se v Kladrubech v rehabilitačním centru, kde pracovala Nikoly maminka. Jejich vztah vypadal jako idylický. Nikola Martina doprovázela na všech akcích a byla mu velkou oporou. Společně v létě absolvovali i první společnou dovolenou v Norsku a v Itálii. Nyní je velké lásce konec. "Ano, je to pravda. Rozešli jsme se. Víc bych to nerad komentoval," řekl Super.cz Zach.

Ani jeho bývalá láska Nikola nebyla sdílnější. "Už jsme si nerozuměli a tak bylo lepší jít každý svou cestou. Dál bych k tomu nerada cokoli říkala," dodala Nikola, která se letos dostala do finále iMíss, nejkrásnější dívky internetu. Nikdo třetí prý za rozchodem nestojí.

Zach se momentálně soustředí především na svůj zdravotní stav. "Právě jsem zase na cvičení v Kladrubech. Bojuju, jak se dá," dodal Zach.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám