Hlavní obsah
Článek

Na obrazovky televize Nova se už 5. září vrací formát plný velkých proměn, skvělých hudebních čísel a oblíbených českých hvězd v rolích světových i tuzemských ikon populární hudby. Tvoje tvář má známý hlas odtajnila další účinkující.

Po Erice Stárkové (39), Albertovi Černém (34), Báře Basikové (61) a Martinovi Schreinerovi přichází další jména. Diváci se mohou těšit na nejvnadnější českou herečku Jitku Čvančarovou (46) a talentovaného zpěváka Jordana Haje (35), partnera moderátorka Emmy Smetany a spolupracovníka kapitána Dema.

Pro Jitku Čvančarovou není Tvář nic nového, v první řadě totiž působila jako porotkyně. „Já už to tady mám zmapované z jiné pozice, takže show sleduju vlastně od první řady. Kromě porotcování jsem byla několikrát jako host, takže mě to nesmírně baví,“ svěřila. Jitka je navíc velmi nadšená z ostatních účinkujících. „Já si myslím, že letos se ta partička povedla a je úplně jedinečná. Takže se na ně moc těším,“ míní herečka, která prošla mj. i několika muzikály, takže může nabídnout i hudební potenciál, nejen své bujné vnady.

Jordan Haj, česko-izraelský režisér, herec a zpěvák, jehož alter ego ProGram spoluvytváří projekt Kapitán Demo, prý musel dlouho přemýšlet, než nabídku přijal. „Účast ve Tváři jsem samozřejmě nějakou dobu zvažoval, ale tvůrčí tým pořadu má moji důvěru a na celý ten proces se díky tomu těším. Přál bych si vždy napodobit daného interpreta tak, aby to byla pocta tomu umělci a ne výsměch,“ věří.

Reklama

Další články

Načítám