Hlavní obsah
Článek

Martin Písařík (44) zachraňoval čest svých kolegů z muzikálu Bonnie a Clyde, když se na výletě na vinici nebál uchopit sklenku nejen večer ve sklípku, ale už po ránu se občerstvoval burčákem. Přijel si trochu odfrknout od svých dvou malých synů, kteří mu dají zabrat, i když většinu starostí o ně převzala jeho přítelkyně Míša.

"Pro mě ochutnávání není nějaké srkání. Když mi něco chutná, tak to samozřejmě piju, nejlépe po kýblech. A řekl bych, že už v těle nemám moc krve a koluje mi tam tenhle výborný burčák," smál se Martin. "V Praze moc víno nepiju, protože ho mám spojené s klidem a pohodou. A tenhle výlet je takový relax," dodal.

"Nechci, aby si někdo řekl, že mám doma dvě malé děti a místo toho, abych se staral, tak si odjedu pít na Moravu. Tak bych chtěl vysvětlit, že tady jsme i pracovně, v rámci propagace," uvedl na pravou míru možné pochybnosti Písařík.

S dětmi se snaží partnerce pomáhat. "Míša všechno zvládá úplně fantasticky, na mně nechává spíš tu jemnější práci, i když už jsem i přebaloval. Ale jinak třeba kontroluju, jestli děti spí, když přijdu ve tři ráno domů. A já poctivě kontroluju, jestli jsou v pořádku," bere to s humorem Martin.

"Musím říct, že s těmi dvěma dětmi už je to docela jízda. Občas přicházejí chvíle, kdy už se hodně těším do divadla. Ale teď toho mám tolik, že jsem rád, když se utrhnu a jsem s nimi doma," dodal už vážněji.

Teď by ovšem neměla jeho partnerka číst.

Martin by totiž chtěl ještě dalšího potomka, radši než svatbu. "O třetím dítěti jsem s Míšou mluvil, ještě když byla v porodnici, a úplně se netvářila. Vhodnou chvíli jsem si nevybral, když byla ještě unavená po porodu. A i o té svatbě už jsem přemýšlel, ale pak kolegové říkali, jestli si fakt chci vzít holku se dvěma dětma," uzavřel opět s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám