Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváka Martina Maxu (63) stále více trápí zdravotní problémy. Loni byl na operaci s plotýnkou a nyní půjde pod kudlu zase. A evidentně ne naposledy. "Říkám tomu celkový repas organismu. Dospěl jsem do bodu, kdy mi začal odcházet jeden kloub po druhém. Dnes jsem zrovna navštívil lékaře, čeká mě operace," řekl Super.cz Maxa.

"Mám v kolenou nadvakrát prasklé oba menisky. Něco podobného budu mít s rotátorovým prstencem v ramenním kloubu, čekám na výsledky magnetické resonance," přiznává zpěvák, který byl celý život aktivním sportovcem. "V životě jsem se hodně zatěžoval, zřejmě si to všechno věkem vybralo svou daň," přiznává, ale rozhodně to neznamená, že by na sport zanevřel.

"Hned po operaci začnu zase sportovat. Vůbec si neumím přestavit, že bych se nemohl dobrat adrenalinu a endorfinů. Bojuju tak proti depresím, ke kterým mám sklony. My ryby máme sklony k alkoholismu, depresím a já to řeším trápením těla, námahou," dodal Maxa na otevření obchodu s pánskou módou, kde si dokonce vyzkoušel roli modela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám