Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Martin Maxa (63) se při svých vystoupeních snaží vypadat skvěle, i když už překročil padesátku. Týdně dělá tisíce dřepů a figuru má vymakanou jako zamlada. Přesto mu ale na koncertech, co se vizáže týče, něco vadilo.

Rozhodl se proto podstoupit aplikaci botulotoxinu na klinice, kam chodí převážně hvězdné krásky v čele se Simonou Krainovou (51). Martinovi ale nešlo o vrásky ve tváři, ty u chlapa nevadí. K doktorce Kafkové šel s přáním zabránit nadměrnému pocení, aby se vyvaroval mokrým skvrnám na košili.

Aplikace botulotoxinu na odstranění nežádoucího pocení je aktuálně nejefektivnější řešení. A jak je vidět, stala se hitem nejenom mezi ženami. I muži se chtějí vyvarovat trapné situaci, kdy si vysvléknou sako a na košili budou mít mokré skvrny od potu. Ostatně to potvrdil i Martin Maxa.

"Na zákrok jsem nešel kvůli tomu, abych se nepotil při sportu, ale hodně energie vydávám na pódiu a občas jsem se převlékal i během koncertu. To už teď nemusím vůbec řešit, takže jsem opravdu spokojen. Navíc jsem si pěkně poklábosil s paní doktorkou," smál se zpěvák. Jedná se o ambulantní zákrok, který je otázkou několika minut, po aplikaci je tak možné hned odejít domů a běžně fungovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám