Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říci o zpěvákovi Martinu Maxovi (63), že si potrpí na oblékání, by bylo to samé, jako kdyby někoho napadlo, že by pštros mohl přeletět Atlantik. Martin ho sice částečně směrem na Kanárské ostrovy přeletěl, na jeho zvyklostech, co se garderoby týče, to ale nic nezměnilo.

Účastníci cesty na Fuerteventuru, během níž Maxa natáčel videoklip pro české veterány z Afghánistánu, si nemohli nevšimnout, co Martin během týdne nosil. Jeho svršky se daly spočítat na prstech jedné ruky.

U bazénu nebo u moře se objevoval v tyrkysových mini plavečkách, z nichž dámy nemohly spustit oči. U snídaně, obědu, večeře i při natáčení byl v černých kožených pantoflích, džínách a bílém tílku či tričku. Když se večer ochladilo, přihodil teplé sako. Zahlédli jsme ho ještě v trenkách, ve kterých dělal svých 3 300 dřepů.

Při příletu měl na sobě ještě černé tričko, které použil také v jednom záběru ve videoklipu, na odlet se převlékl do ještě jednoho bílého.

To, že si na oblečení nepotrpí, a když už si nějaký kousek oblíbí, nosí ho do roztrhání, nám prozradil. Přesto nás ale zajímalo, co tedy má ve své velké cestovní tašce. Objevili jsme deset nepoužitých triček, které si může doma zase hned uložit do skříně a také několik knížek.

"Jsem velký čtenář, ale tady byla tak dobrá parta, že jsem stihl přečíst jen sto dvacet stránek," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám