Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Lunetic vždy tvořili čtyři členové, teď už je ale vše jinak! Kdysi megaúspěšná chlapecká skupina se na hodinu zbavila svého nejslabšího článku, alespoň co se spolehlivosti týče, Martina Kociána (47). „Už přes půl roku s ním nehrajeme. Sebral se, odjel do zahraničí a nedal nám vědět. Tak jsme se rozhodli, že než tohle zažívat už potřetí za sebou, že se s Martinem rozloučíme,“ potvrdil Super.cz Aleš Lehký.

„Chápu, že měl nějaké problémy a potřeboval si vyčistit hlavu, proto zmizel do Anglie, ale měl nás o svém odjezdu informovat. Nevěděli jsme, jestli mu něco je, jestli vůbec žije, nic. Před fanoušky jsme ho dlouhou dobu omlouvali, nicméně už to přestalo mít cenu. Měsíc jsme o něm vůbec nic nevěděli, až pak se ozval. Chce se sejít, možná kvůli spolupráci, to už však není možné. Časem ho ale klidně rád potkám,“ říká Lehký.

Právě kvůli Kociánově feťáctví se před lety skupina Lunetic rozpadla. A je otázkou, zda i teď přestal fungovat kvůli stejnému problému, nebo „jen“ kvůli dluhům.

„Před námi nikdy nic nevzal. Věděl, že potom, co jsme s ním zažívali dřív, bychom mu kvůli tomu okamžitě rozbili hubu. Kdo ví, co za tím teď ve skutečnosti bylo. Lidsky ho chápu, profesně to ale už nechceme zažívat. Určitě mu všichni přejeme, aby se mu dařilo dobře. My zatím jezdíme ve třech a možná bude míň vystoupení, ale bez stresů, co se zase může přihodit,“ dodal Lehký.

Trojka se spolu s Veronou představí 12. prosince na charitativním koncertu pro UNICEF v Hany Bany. A podle ohlasů z předchozích vystoupení i ze sociální sítě od fanoušků se zdá, že Kocián vážně nikomu moc chybět nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám