Hlavní obsah
Článek

Brněnská herečka Erika Stárková (39), která se díky seriálu Most!, ve kterém ztvárnila transsexuálku Dášu, stala velmi známou, nemohla chybět na pondělní autogramiádě před odvysíláním posledního dílu.

Mostecká restaurace Severka, kde se podstatná část děje seriálu odehrává, a byla také dějištěm této akce, byla narvaná k prasknutí. Herci se tak sice mohli těšit z enormní přízně fanoušků, k pohodovému průběhu akce to ale moc nepomohlo.

Před stolkem, kde se hvězdy seriálu fanouškům podepisovaly, se v jednu chvíli udělal takový špunt, že se nešlo hnout dopředu ani dorazu. Situaci se snažila ukočírovat moderátorka Ester Janečková (51), její kolega z Pošty pro tebe Martin Kavan a zapojili se i herci Zdeněk Godla (48) (Franta), Vladimír Škultéty (42) Čočkin) nebo právě Stárková. Ta podle některých možná až moc rázně, když lidem doporučila, že si jen mají vzít podepsanou fotku a věnování si případně dopsat sami.

I když bez věnování, podepisovali se herci celé dvě hodiny, což o návštěvnosti také leccos svědčí.

Na autogramiádě k posledními dílu seriálového fenoménu chyběli jen Martin Hofmann (45) (Luďan) a Jitka Čvančarová (45) (Ilona).

Reklama

Další články

Načítám