Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úplně poprvé a hned na celou dobu vyrazil na karlovarský filmový festival herec Martin Dejdar (59). Doprovod mu dělala krásná manželka Daniela, která překvapivě při našem rozhovoru mluvila víc než on. "A to ještě nic nepila. Vůbec ji nepoznávám," smál se herec, jehož na festivalu čekají pracovní povinnosti.

Zda s ním celou dobu zůstane i manželka, zatím není jisté. Neví si moc rady ani s garderóbou, kterou by tady měla vynést. "Já v podstatě ani nevím, co mě čeká, takže ani nevím, co se šatama. Bude to pro mě jedno velké překvapení," krčila rameny Daniela, které to na zahajovacím ceremoniálu seklo v modelu od její kamarádky z Prostějova Yvony Leitner.

Co ovšem jisté je, to je pondělní oslava, která manžele čeká. "Oslavíme tady totiž naši stříbrnou svatbu. To už je co slavit, ne? Je to tak trochu zázrak," prásknul nám Dejdar, že už je s manželkou pětadvacet let, kdy spolu prožili dobré i zlé časy.

Reklama

Další články

Načítám