Hlavní obsah
Článek

S herečkou Marthou Issovou (43) jsme si už o její roli Dany Zátopkové v životopisném filmu jejího manžela Davida Ondříčka povídali opravdu hodně. Proto jsme se v rozhovoru tématu dotkli jen lehce. "Covid nám zasadil do života spoustu pochybností, třeba i to, že když točíte film, jestli se bude hrát v kinech. Ale vypadá to, že jsme na dobré cestě. Jsem šťastná, dojatá a rozechvělá," svěřila.

Zátopek zahajoval karlovarský filmový festival, který se nese v trochu jiném duchu vzhledem k přijatým bezpečnostním opatřením. "Jsem plně očkovaná, mám obě dávky, tak jsem, věřím, chráněná. Budu se snažit přistupovat co nejzodpovědněji a všechno dodržím. A že si budu muset nechat na ruce pásku bezinfenfekčnosti i k večerním šatům, je to nejmenší," míní Martha, s níž jsme si povídali ještě předtím, než s manželem vyrazili na červený koberec.

Na ten zvolila model od svého oblíbeného návrhářského dua Chatty. "Děvčata mě jako vždy nezklamala a splnila i mé odvážné přání, když jsem jim ve svých čtyřiceti letech řekla, že bych konečně chtěla být vílou," svěřila Martha, které to na slavnostním zahájení opravdu slušelo.

S Issovou jsme v našem videu rozebírali i to, jak strávila čas během pandemie, její další pracovní aktivity i to, jak to zvládli jako rodina i s dvěma malými dcerami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám