Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni na Českých lvech Martha Issová (43) přebírala ocenění za televizní projekt svého muže Davida Ondříčka Dukla 61. Letos tady želízko v ohni neměla, protože film Zátopek, na němž spolu opět spolupracovali, bude mít premiéru až v létě.

Pokud jde o outfit, zopakovala ten, který už loni v červnu oblékla na filmovém festivalu v Monte Carlu. Výrazný růžový model od svých oblíbených návrhářek ze studia Chatty jen doplnila jinými šperky od Boucheronu. Drobounká herečka v něm oslňovala svojí štíhlounkou postavou. Matka dvou dcer si ji drží i poté, co dotočila svoji roli Dany Zátopkové ve zmíněném filmu.

"Zalíbilo se mi to natolik, že jsem ani po natáčení s kondičním tréninkem nepřestala, i když oštěpem už tolik neházím. Zjistila jsem, že sport skutečně přináší radost do života," vysvětlila nám Martha.

A jak zvládá sportovat se dvěma dětmi? "Starší dcera už chodí do školy a mladší po obědě spí, což je čas pro mého trenéra, který je tak hodný, že přijede za mnou a hodinu a půl spolu cvičíme, dokud se nevzbudí," popsala nám, že na cvičení se prostě najít čas dá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám