Hlavní obsah
Článek

První proměna, jíž Martha Issová (43) odstartuje svou účast v show Tvoje tvář má známý hlas, herečku neukáže jako sexbombu ani křehkou květinku. Divákům se předvede s písní Highway to Hell od kapely AC/DC v doprovodu Marka Taclíka.

Martha se v maskérně dočkala nejen většího nosu, ale také porostu v podpaží. Herečka drobného vzrůstu vyfasovala hit rockových legend, který jí přirostl k srdci. „Musím říct, že během zkoušení jsem si kapelu AC/DC dost oblíbila. Je to kapela, kterou jsem nikdy předtím neposlouchala,“ prozradila Issová, již k účasti ve Tváři přemluvili manžel David Ondříček i její kamarádka Ivana Chýlková, která se objevila v první řadě oblíbeného pořadu.

V maskérně si Martha poseděla tři hodiny. Proces, během něhož měla zestárnout o 34 let do podoby Briana Johnsona, zahrnoval i nástřik vytvářející dojem stařeckých skvrn. Výsledek diváci uvidí v neděli, kdy se kromě Issové ve Tváři poprvé předvedou i Martin Dejdar, Aleš Háma, Ondřej Ruml, Adéla Gondíková, Tatiana Vilhelmová, Markéta Konvičková a Milan Peroutka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám