Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Více než před měsícem, konkrétně 24. března, absolvovala Marta Kubišová (81) svou druhou dávku očkování. Národem milovaná zpěvačka vakcinaci zvládla bez jakýchkoli negativních projevů. „Asi mám dobrou imunitu. Bylo mi skvěle,“ svěřila se v rozhovoru pro Super.cz.

Národem milovanou zpěvačku ale přece jen stále dost omezuje povinné nošení respirátorů. „Člověku s kardio problémem a s obstrukční plicní nemocí se opravdu špatně dýchá. To by mi lidé s podobným zdravotním omezením dali za pravdu,“ krčí rameny Kubišová, která kvůli nedostatku kyslíku a horku musela předčasně opustit poslední rozloučení s přítelem Ivanem Havlem.

„Když venčím pejska okolo mého bydliště a vím, že se kolem mě nikdo nepohybuje, tak respirátor sundávám. V tramvaji nebo na nákupu ale samozřejmě dodržuju nařízení,“ říká.

Aktuální nevlídné počasí a střídání teplot není pro Kubišovou příjemné. „Teď musím být opatrná. Když je takové počasí, tak se nedá nic dělat. Je potřeba se dobře obléct a dávat pozor,“ dodává v našem rozhovoru Marta Kubišová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám