Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marta Kubišová (81) prozradila, že ji netrápí jen zdravotní problémy týkající se srdce. Zpěvačka a herečka před dvěma roky prodělala náhlý infarkt. Deset měsíců se zpěvačka, která kouří od 21 let, nedotkla cigarety, nyní už zase cigaretu občas dá. "Mám to od pana profesora povolené. Ale vždycky jen s kávou. Bez cigarety nedokážu kvůli hlenům v krku zpívat. Takže nejdřív kafe, pak cigareta," řekla Super.cz Kubišová.

Zpěvačku ale nyní víc trápí problémy s pravým kolenem. "Od neděle ještě pětkrát hraju v muzikálu, na letní scéně mě čeká velký recitál. Tam potřebuju běhat a je to takové rozpohybované a tam si koleno vždycky pohorším. I když mám návlek, moc mi to nepomáhá," prozradila Kubišová.

"Dva roky s ním mám problémy. Chodím na hyaluronové injekce, mám různé léky, ale asi to bude trvat déle. Vždycky se to uspí a pak to zase vypukne. Musím na to dávat pozor, není to příjemný. Hlavně když mám námahu. Mám rozedmu plic a kvůli srdci nemůžu běhat, kdyby mně pes utekl hodně daleko, tak ho nedohoním. Dvakrát jsem odehrála muzikál a zase bylo koleno jako jablko. Měla jsem tam vodu," promluvila o zdravotních problémech paní Kubišová, která se zúčastnila akce, kde se předávalo auto organizaci Helppes, která cvičí asistenční psy.

Kubišová je známou milovnicí psů. "Je to naprosto nezištná důvěra a láska, kterou se nevyplatí zklamat. Za jakékoliv zvíře, které si člověk k sobě připoutá, má plnou zodpovědnost. Včetně všech byrokratických či veterinárních požadavků. Organizace Helppes už dlouhá léta vychovává asistenční psy pro potřeby handicapovaných lidí, především dětí. Názorně tím dokazuje důležitost vztahu psa a člověka. Bez důsledné péče a bezvýhradné lásky se takový vztah neobejde," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám