Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Česká zpěvačka Marta Kubišová (81) před týdnem opustila Nemocnici Na Homolce poté, co zde byla hospitalizovaná kvůli infarktu, ale do práce se zatím nechystá. Lékaři jí totiž po vážném zdravotním stavu, kdy byla ohrožena i na životě, nařídili klid do konce roku.

„První recitál mám až 16. ledna a do té doby se dám určitě do kupy,“ řekla zpěvačka ke svému dalšímu působení na hudební scéně po těžkém infarktu, který prodělala.

„Musím se šetřit a odpočívat. Nic jiného mi nezbývá. Legrace to opravdu nebyla a já chci ještě po sobě nějakou stopu zanechat,“ řekla Kubišová k své současné zdravotní situaci a podle jejích slov nešlo o nějakou lehkou srdeční příhodu.

O Kubišovou se v současnosti musí starat dcera Kateřina (36) a majitel Divadla Ungelt Milan Hein (69), který se postaral i o zrušení všech Martiných vystoupení do konce roku.

„Doktoři mi naordinovali procházky. Krátké, zato velmi časté. Musím prý chodit pomalu, což jsem nikdy neuměla, tak se to teď učím. Snad mi to půjde,“ dodala Marta pro deník Blesk. Kromě toho musí přestat kouřit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám