Hlavní obsah
Článek

Ze své ženy Hany začíná být Jiří Krampol (85) zjevně opravdu zoufalý. Manželka známého herce a baviče dlouhodobě odmítá přijímat potravu a proto je už po několikáté hospitalizovaná a odkázaná na příjem živin ve formě infuzí. Nešťastný jednaosmdesátiletý herec, kterého mimo jiné také trápí zdravotní problémy a dlouhodobě ho sužují bolesti kolene, proto přijímá rady a pomoc od všech dobrých lidí.

Pomocnou ruku mu nabídka dokonce jeho exmanželka Marta Krampolová (65). Bývalá manekýnka, která byla hercovou třetí ženou, mu zprostředkovala kontakt na vyhlášeného fyzioterapeuta MUDr. Jana Semíka. U vyhlášeného odborníka měla Krampolova exmanželka sama domluvenou návštěvu, ale termínu se vzdala ve prospěch Jiřího. Semík sice nebude schopný pomoct jeho ženě Haně Krampolové (†59), ale mohl by Jirkovi ulevit od jeho pohybových problémů. Poté bude mít víc síly na péči o nemocnou ženu.

„Musím Haničku přesvědčit, aby se léčila. Kapačky jí pouze uleví, ale nevyřeší problém,” svěřil se se svým názorem Blesku před časem Jiří Krampol.

Reklama

Další články

Načítám