Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina zahraničních a českých celebrit dělá vše pro to, aby zůstala na veřejnosti inkognito. Marta Jandová (50) je přesný opak a pozornost okolí jí problém vůbec nedělá. „Miluju lidi a kontakt s nimi. Ráda se na lidi směju, jsem vždycky ráda, když úsměv zafunguje, a když ho dostávám zpátky,” říká Marta.

Dokonce si vyzkoušela úlohu prodavačky v prodejně s dámskou a dětskou módou. „Zatím si ode mě nikdo nic nekoupil. Asi mi nikdo nevěří,” smála se Jandová, která si svou novou roli užívala. „V devatenácti letech jsem v Německu rok prodávala v čajovně a hrozně mě to bavilo. Kdybych pracovala v obchodě, tak bych pracovala nejradši u pokladny, kde je nejužší kontakt s lidmi,” říká.

Pravdou ale je, že v životě populární rockerky nastaly momenty, kdy chtěla před lidmi utéct, ale nešlo to. „Stalo se to jednou po koncertě Die Happy v době, kdy jsme byli hodně úspěšní. Po koncertu se sešlo hodně lidí na autogram. Vyšla jsem mezi ně a po chvilce jsem nemohla dýchat. Byl to můj první klaustrofobický zážitek a od té doby se takových momentů trošku bojím a od té doby se snažím, abych měla za sebou aspoň zeď. Taková situace by byla nepříjemná asi každému na světě,” vzpomíná na nepříjemný zážitek Marta Jandová.

Reklama

Další články

Načítám